Phoenix Top Liner

TopX - Liner MAN TGM

Reizen brengt vreugde wanneer men met het perfecte voertuig rijdt

TopX - Liner badkamer in Steineiche met kasten in hoogglans wit en Mineraal graniet werkblad Marmor

Verzorging van lichaam, geest & ziel

Phoenix Top Liner

    Phoenix "Top Liner" in Festivalpark Werchter met de "North West Walls" ...

TopX - Liner MAN TGM woonwereld uit Steineiche met kasten in hoogglans wit

Uit vreugde voor de Luxe

TopX - Liner slaapkamer in Steineiche met kasten in hoogglans wit

Puur ontspannen luidt het advies

TopX - Alkoof MAN TGM

Bij sommige is het "liefde op eerste gezicht"

Toebehoren

Bij VEE motorhomes kan u terecht voor plaatsing van alle toebehoren.
Ook voor de herstelling van uw motorhome kan u bij ons terecht.
Plaatsing van toebehoren zoals o.a. luifels, satelliet antennes, omvormers, enz…… gebeuren steeds volgens de voorschriften van de producent.
Regelmatig doen we ook speciale promoties op bepaalde toebehoren. Dit wordt dan steeds meegedeeld op onze “nieuws” pagina!
Om u een idee te geven hoe wij onze toebehoren plaatsen geven we op deze pagina ook foto’s van geplaatste toebehoren.

 

Een greep uit onze toebehoren

 

AL-KO

 

Meer info volgt spoedig.

 

ALDE

 

Door onze jarenlange ervaring met ALDE via “PhoeniX” hebben we ruime ervaring met dit verwarmingssysteem.
Ook zijn we officieel “service center” voor ALDE. Neem gerust eens een kijkje op de site van ALDE voor al de mogelijke extra’s die u op uw ALDE verwarming kan plaatsen. Hier een greep uit de mogelijkheden:

  • Nieuw controlepaneel
  • ALDE smart control
  • ALDE batterij backup als u problemen heeft dat uw controlepaneel soms zijn instelling kwijt is
  • ALDE buitentemperatuursensor
  • ALDE glycol G13 voor het niveau van uw verwarming op peil te houden
  • ...

Voor toebehoren voor uw ALDE verwarming kan u steeds bij ons terecht. De meest gebruikte onderdelen hebben we in stock. Speciale onderdelen worden op bestelling geleverd.

 

EFOY

 

EFOY brandstofcellen zijn systemen die elektriciteit produceren door middel van rechtstreekse omzetting van vloeibare methanol in elektrische energie. Omdat bij deze procedure geen mechanische onderdelen worden toegepast, gebeurt de enegieopwekking vrijwel geluidloos. Bovendien werkt de EFOY brandstofcel milieuvriendelijk, zuinig en vrijwel emisievrij. In vergelijking met batterijen die elektriciteit kunnen opslaan voor een bepaalde tijd in een gesloten systeem, zetten brandstofcellen chemische energie om en produceren elektrische energie in een open systeem. Theoretisch gezien kan een brandstofcel elektriciteit produceren zo lang er brandstof is.

U kan bij VEE steeds terecht voor meer info over EFOY brandstofcellen. Installatie van de brandstofcellen gebeurt bij ons steeds volgens de voorschriften van de fabrikant!!! Ook voor methanol kan u steeds bij ons terecht.

 

 

 

OYSTER

 

“Ten Haaft”, in de volksmond beter gekend als “Oyster” is een producent van satelliet systemen voor op uw caravan of motorhome. Oyster staat reeds jaren op nummer 1 in de motorhome wereld. Dit zegt dan genoeg over de kwaliteit van dit Duitse merk. Zelf gaan wij jaarlijks scholing volgen bij Ten Haaft om zo “up to date” te blijven. Wenst u meer info over Oyster neem dan gerust contact met ons op .

 

BEARLOCK

 

BearLock betekent mechanisch beveiligingsysteem voor motorhomes, auto’s en bestelwagens, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt het BearLock-versnellingsbakslot zich tot één geheel met het chassis van uw motorhome. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw motorhome. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, zonder het chassis van de motorhome ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03.

Reeds vele klanten van ons rijden rond met een BearLock beveiligingssysteem en nog niemand heeft zich dat beklaagd. Vooral de verhouding prijs/kwaliteit spreekt hier vele mensen aan.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze “contact” pagina.

Wenst u onderdelen te bestellen van volgende producenten stuur ons dan gerust een mailtje of neem telefonisch contact op met ons.

Openingsuren

Maandag

Gesloten
Op afspraak

Dinsdag

9u-12u
Op afspraak

Woensdag

9u-12u
Op afspraak

Donderdag

9u-12u
Op afspraak

Vrijdag

9u-12u
Op afspraak

Zaterdag

9u-12u
Op afspraak

Zondag

Gesloten
Gesloten

Beste klant,

 

VEE Motorhomes is elke dinsdag tot en met zaterdag open van 9u ’s ochtends tot 12u.

 

Om uw herstellingen en onderhoud zo vlot mogelijk uit te voeren werken we elke namiddag tussen 13u en 18u op afspraak. Indien u een dringende vraag heeft, laat dan uw gegevens achter en dan contacteren we u zo snel mogelijk terug.

 

Hartelijk dank!