Phoenix op maat

PhoeniX bouwt ook op maat!

 

U droomt al jaren van dé motorhome van uw dromen maar na het afschuimen van beurzen en toonzalen vindt u nergens wat u zoekt?

De oplossing? VEE Motorhomes & PhoeniX!

Wist u dat Phoenix naast het toch al uitzonderlijke aanbod van catalogusmodellen ook bouwt op vraag van de klant?
Dit zowel in de integraalversie als in de alkoven?
Wist u trouwens dat 80% van de motorhomes die men bij Phoenix bouxt op vraag van de klant zijn? Soms gaat dit over kleine aanpassingen maar ook over compleet nieuwe inrichtingen.
Individuele bouw gebeurt alleen in de "Maxi & Top Klasse"! NIET in de "Midi Klasse"!

 

Voor wie bouwt PhoeniX op individuele basis?

 

  • U & ik die graag een droommotorhome wensen. Misschien bent u al jaren een motorhomegebruiker en ergert u zich steeds aan die kleine tekortkomingen in uw motorhome. Zeg nu zelf, hoe dikwijls zegt u niet: "Verdorie waarom maken ze dit nu niet zo of waarom kan die kast nu niet groter?".
    Bij Phoenix bouwt men de motorhome zoals u wenst. Is het bed van 2m tekort en wenst u één van 2.10m? Geen probleem. Moet de kast wat breder of smaller? Phoenix bouwt dit voor u. Wil u een combinatie van verschillende modellen? Knip en plak uit de catalugus en bezorg ons uw ontwerp.
  • Voor families met kinderen die graag een aparte ruimte voor de kinderen wensen. Droomt u van een eigen ruimte voor de kinderen? Bijvoorbeeld achteraan 2 stapelbedden met daarnaast een eigen hoekje met tafel voor de kinderen? Voor Phoenix is dit geen probleem. Bezorg ons een schets hoe u dit wenst en wij zorgen voor een plan op maat!
  • Doet u aan windsurfen en u bent het beu om steeds met al het surfmateriaal op het dak te klauteren? Phoenix bouwt voor u en garage op maat om uw planken, gieken, masten en zeilen op te bergen.
  • Fervent skieër? Het stoort u om steeds buiten de skischoenen uit te doen en dan door de sneeuw naar de deur te stappen? Phoenix bouwt voor u dé motorhome waar u zich achteraan in de garage kunt uitkleden, kledij te drogen hangt en zo langs achteraan in de motorhome komt, rechtstreeks in de warme badkamer.
  • Voor motorcrossers bouwt Phoenix dé ideale motorhome. Na het crossen kunt u zich omkleden in de garage en zo rechtstreeks naar de badkamer gaan. U moet zich buiten niet omkleden of met de vuile kledij door de motorhome wandelen.
  • Ook voor professionele fietsers, veldrijders, enz... bouwt Phoenix dé motorhome die u wenst voor uw sport!

 

Hoe gaan we te werk om uw droom motorhome te ontwerpen?

U neemt contact met ons op met uw wensen. Samen bespreken we hoe uw motorhome eruit moet zien.
We laten Phoenix een plan ontwerpen waar ook de afmetingen opstaan zodanig dat u perfect weet hoe lang en breed alles is.
Indien u wenst voorzien we een bezoek aan de fabriek van Phoenix om zo u droom motorhome tot in detail te bespreken.

 

“Sometimes the dreams that come true, are dreams you never knew you had”

Openingsuren

Maandag

Gesloten
Gesloten

Dinsdag

9u-12u
13u30-18u00

Woensdag

9u-12u
13u30-18u00

Donderdag

9u-12u
13u30-18u00

Vrijdag

9u-12u
13u30-18u00

Zaterdag

9u-12u
Gesloten of op afspraak

Zondag

Gesloten