Service center

Wij zijn het officiële ALDE service center in België.
Door onze reeds jarenlange ervaring met de ALDE verwarming in “Phoenix” motorhomes kan u bij ons terecht voor al uw vragen betreffende ALDE.
Voor meer informatie over ALDE bezoek onze pagina “ALDE service center”.

 


 

De meeste motorhome gebruikers kennen vooral “Oyster” als het over satellietsystemen gaat. Reeds meer dan 15 jaar installeren wij Oyster satellietsystemen op onze motorhomes. De reden hiervoor is héél simpel. Kwaliteit!

Ook het modulaire concept van Oyster satellietsystemen maakt eventuele herstellingen héél eenvoudig. Men kan de satelliet van de motorhome halen zonder dat men de volledige kabelbundel er mee door moet trekken. Gewoon de 4 moeren losdraaien, onderaan de connectors losmaken en de satelliet van de motorhome afnemen.

Reparatie van de units gebeuren in ons atelier.

Jaarlijks gaan wij bij Ten Haaft scholing volgen om up to date te blijven met de nieuwe systemen en natuurlijk ook om problemen op te lossen.

Wenst u meer info omtrent Oyster of wenst u vrijblijvend een offerte voor de installatie van een Oyster, neem dan gerust contact op met ons. Ook indien u problemen hebt met uw installatie bent u steeds van harte welkom.

Onderhoud aan uw Oyster

Een Oyster satellietsysteem vraagt op zich weinig onderhoud. Het belangrijkste is dat uw satellietsysteem waterdicht is! Waarom is dit zo belangrijk? Onder de witte afdekkap zitten de tandwielen en de lagers. Bij waterinsijpeling roesten deze lagers en bij langdurige stilstand komen deze vast te zitten waardoor uw satelliet niet meer draait.

Nog een fenomeen van waterinfiltratie is bevriezing in de winter. Hierdoor komt u ook voor onaangename verassingen te staan.

Waterinfiltratie wordt voorkomen door de witte afdekkap en een rubberen dichting die onderaan deze kap zit. Kijk regelmatig deze afdekkap na op eventuele beschadiging. Is deze afdekkap beschadigd? Laat deze dan zo vlug mogelijk repareren om onnodige extra kosten in de toekomst te vermijden!

Openingsuren

Maandag

Gesloten
Gesloten

Dinsdag

9u-12u
13u30-18u00

Woensdag

9u-12u
13u30-18u00

Donderdag

9u-12u
13u30-18u00

Vrijdag

9u-12u
13u30-18u00

Zaterdag

9u-12u
Gesloten of op afspraak

Zondag

Gesloten