Phoenix Top Liner

TopX - Liner MAN TGM

Reizen brengt vreugde wanneer men met het perfecte voertuig rijdt

TopX - Liner badkamer in Steineiche met kasten in hoogglans wit en Mineraal graniet werkblad Marmor

Verzorging van lichaam, geest & ziel

Phoenix Top Liner

    Phoenix "Top Liner" in Festivalpark Werchter met de "North West Walls" ...

TopX - Liner MAN TGM woonwereld uit Steineiche met kasten in hoogglans wit

Uit vreugde voor de Luxe

TopX - Liner slaapkamer in Steineiche met kasten in hoogglans wit

Puur ontspannen luidt het advies

TopX - Alkoof MAN TGM

Bij sommige is het "liefde op eerste gezicht"

Service center

Wij zijn het officiële ALDE service center in België.
Door onze reeds jarenlange ervaring met de ALDE verwarming in “Phoenix” motorhomes kan u bij ons terecht voor al uw vragen betreffende ALDE.
Voor meer informatie over ALDE bezoek onze pagina “ALDE service center”.

 


 

De meeste motorhome gebruikers kennen vooral “Oyster” als het over satellietsystemen gaat. Reeds meer dan 15 jaar installeren wij Oyster satellietsystemen op onze motorhomes. De reden hiervoor is héél simpel. Kwaliteit!

Ook het modulaire concept van Oyster satellietsystemen maakt eventuele herstellingen héél eenvoudig. Men kan de satelliet van de motorhome halen zonder dat men de volledige kabelbundel er mee door moet trekken. Gewoon de 4 moeren losdraaien, onderaan de connectors losmaken en de satelliet van de motorhome afnemen.

Reparatie van de units gebeuren in ons atelier.

Jaarlijks gaan wij bij Ten Haaft scholing volgen om up to date te blijven met de nieuwe systemen en natuurlijk ook om problemen op te lossen.

Wenst u meer info omtrent Oyster of wenst u vrijblijvend een offerte voor de installatie van een Oyster, neem dan gerust contact op met ons. Ook indien u problemen hebt met uw installatie bent u steeds van harte welkom.

Onderhoud aan uw Oyster

Een Oyster satellietsysteem vraagt op zich weinig onderhoud. Het belangrijkste is dat uw satellietsysteem waterdicht is! Waarom is dit zo belangrijk? Onder de witte afdekkap zitten de tandwielen en de lagers. Bij waterinsijpeling roesten deze lagers en bij langdurige stilstand komen deze vast te zitten waardoor uw satelliet niet meer draait.

Nog een fenomeen van waterinfiltratie is bevriezing in de winter. Hierdoor komt u ook voor onaangename verassingen te staan.

Waterinfiltratie wordt voorkomen door de witte afdekkap en een rubberen dichting die onderaan deze kap zit. Kijk regelmatig deze afdekkap na op eventuele beschadiging. Is deze afdekkap beschadigd? Laat deze dan zo vlug mogelijk repareren om onnodige extra kosten in de toekomst te vermijden!

Openingsuren

Maandag

Gesloten
Op afspraak

Dinsdag

9u-12u
Op afspraak

Woensdag

9u-12u
Op afspraak

Donderdag

9u-12u
Op afspraak

Vrijdag

9u-12u
Op afspraak

Zaterdag

9u-12u
Op afspraak

Zondag

Gesloten
Gesloten

Beste klant,

 

VEE Motorhomes is elke dinsdag tot en met zaterdag open van 9u ’s ochtends tot 12u.

 

Om uw herstellingen en onderhoud zo vlot mogelijk uit te voeren werken we elke namiddag tussen 13u en 18u op afspraak. Indien u een dringende vraag heeft, laat dan uw gegevens achter en dan contacteren we u zo snel mogelijk terug.

 

Hartelijk dank!